Tacopaj med creme fraiche topping recept

Tacopaj

Tacopaj

Den är verkligen jättegod och den blir härligt krämig med crème fraiche-toppingen, så man behöver inga extra såser till pajen
Tacopaj

Tacopaj

Blanda mjöl och bakpulver och nyp ihop med smöret. Blanda cremefraiche och majonnäs. Topping. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tacopaj

Tacopaj

Skala och hacka löken och bryn tillsammans med färsen. Blanda cremefraiche, philadelphiaost, riven ost och salt
Tacopaj för många!

Tacopaj för många!

Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajenmedcremefraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Lättlagad tacopaj

Lättlagad tacopaj

Lättlagad tacopajmed färs och krämigt osttäcke. Gott att servera pajen med sallad, nachochips, gräddfil och guacomole
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Världens godaste tacopaj har ett nyttigare men ändå krispigt pajskal och en krämig fyllning med tydlig tacosmak
Tacopaj i långpanna

Tacopaj i långpanna

Blanda ihop CremeFraichenmed osten och majonäsen. Stek på medelvärme tills allt vatten dunstat bort. Grädda inte så att toppingen gratineras för hårt, då torkar den ut och det blir inte lika krämigt
Tacopaj.

Tacopaj.

Nagga lite med en gaffel. Rör ihop smaksatt och naturell crème fraiche, blanda ner osten och fördela ovanpå köttfärsen
Enkel tacopaj

Enkel tacopaj

Tryck ut degen i en pajform med höga kanter och löstagbar botten. Blanda ingredienserna till toppingen och bred ut ovanpå pajen
Tacopaj med sötpotatis och grönsaker

Tacopaj med sötpotatis och grönsaker

Blanda samman crème fraiche, kvarg, tacokrydda och chilisås. Servera med en sallad. 12 dl Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg ½ tsk salt 3 msk vatten Fyllning 1 rödlök 1 zucchini, ca 300 g 1 sötpotatis, ca 300 g 2 paprikor i olika färg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano ½ tsk svartpeppar Topping 2 dl Arla Köket® crème fraiche 4 msk Arla Köket Kesella® kvarg ½ påse taco kryddmix 2 msk chilisås 1½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 1 kvist körsbärstomatGör så här Sätt ugnen på grill 225°
Tacopaj.

Tacopaj.

Låt svalna något och servera med sallad. Rör ihop smaksatt och naturell crème fraiche, blanda ner i osten och fördela ovanpå köttfärsen
Tacopaj med egengjord tacokrydda

Tacopaj med egengjord tacokrydda

Topping. Tacopaj. Stek köttfärs och lök, krydda med tacokryddan och häll på vatten. Skär tomaten i små bitar och lägg tomat på köttfärsen tillsammans med majsen
Carolines tacopaj

Carolines tacopaj

Hacka lök och paprika i bitar och fräs med köttfärsen. Blanda crème fraiche och majonnäs och svartpeppar
Majsans tacopaj

Majsans tacopaj

Hacka lök och vitlök och blanda detta med cremé fraiche och  majonäs. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och blanda sedan ihop dessa med margarinet
Tacopaj

Tacopaj

Rör ihop Cremefraichemed riven ost och bred över färsen. Servera med en fräsch sallad och nachos. Topping
Tacopaj med krämig topp

Tacopaj med krämig topp

Blanda ihop crème fraiche och riven osten. Man kan även krydda toppingen lite antingen med lite peppar eller med lite curry som faktiskt också är gott