Denna Tacopaj är huur god som helst så testa kan ni. Tryck ut degen i en springform, degen ska gå ända upp till kanterna och välla lite över, nagga botten med en gaffel
Blanda mjöl och bakpulver och nyp ihop med smöret. Blanda cremefraiche och majonnäs. Topping. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajenmedcremefraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Blanda ihop CremeFraichenmed osten och majonäsen. Stek på medelvärme tills allt vatten dunstat bort. Grädda inte så att toppingen gratineras för hårt, då torkar den ut och det blir inte lika krämigt
Blanda samman crème fraiche, kvarg, tacokrydda och chilisås. Servera med en sallad. 12 dl Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg ½ tsk salt 3 msk vatten Fyllning 1 rödlök 1 zucchini, ca 300 g 1 sötpotatis, ca 300 g 2 paprikor i olika färg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano ½ tsk svartpeppar Topping 2 dl Arla Köket® crème fraiche 4 msk Arla Köket Kesella® kvarg ½ påse taco kryddmix 2 msk chilisås 1½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 1 kvist körsbärstomatGör så här Sätt ugnen på grill 225°
Topping. Tacopaj. Stek köttfärs och lök, krydda med tacokryddan och häll på vatten. Skär tomaten i små bitar och lägg tomat på köttfärsen tillsammans med majsen