Ringla lite sylt i smeten. Med tanke på att det, peppar peppar, ska bli fint väder och faktiskt ganska varmt tänkte jag börja med att tipsa om denna supergoda frusna cheesecaken
Ringla lite sylt i smeten. Med tanke på att det är semestertider för många och därmed en anledning att bjuda på fika kanske uppstår lite oftare tänkte jag tipsa om denna supergoda frusna cheesecaken
Ha alltid frusnabär i frysen och en paket syltsocker i skafferiet. Lite syltsocker och frusna jordgubbar så går det på ett kick och dessutom blir den så mycket godare än "köpesylt"
Jag kan varmt rekommendera min hemkokta och lättgjorda hallonsylt eller jordgubbssylt av frusnabär som är lätt hopkommen även så här års, och som verkligen smakar sommar mitt i bisterkalla vintern
Egen sylt gör jag med frusnabär som jag kör i mikron en stund och mosar ihop. Istället fick jag ett akut begär efter ostkaka, med sylt och en rejäl klick gräddyoghurt
Har ni testat chiasylt. Kom ihåg att röra runt i sylten då och då under denna timme. Värmde upp ca 3 dl frusnabär (jordgubbar och hallon) tillsammans med vaniljpulver + lite vatten. Rörde ner 1 tsk chiafrön och ställde sylten i kylen minst 1 timme. 1 tsk chiafrön och ställde sylten i kylen minst 1 timme Kom ihåg att röra runt i sylten då och då under denna timme