Hetta upp stekpannan, och lägg ner filéerna och häll över marinaden. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Det var mycket enkelt och snygga blev de också då jag valde att steka dem i stekpannan med räfflor. Hetta upp en stekpanna, gärna teflon och med ränder, på medium värme
Ta en ny stekpanna. Smör att steka i. Häll riset, kycklingen och grönsaker i en stor stekpanna. Fräs allt i lite olja i en stekpanna tills det har mjuknat ca 10 minuter
Hetta under tiden upp smöret i stekpannan. Det hade varit gott med en citronskiva på toppen, men det hade vi ingen hemma så det fick jag klara mig utan denna gång
Jag vill ha mitt nötkött mediumstekt och steker du skivor i stekpannan går det fort. Tänk dock på att det är bättre att "understeka" köttet och sedan låta det vila
Smöret smältes i en stekpanna och champinjonerna skars i mindre bitar. Salt och vitpeppar smaksatte dem innan de vändes i mjöl och var klara för att stekas
Skär bacon i mindre bitar och fräs på hastigt i het stekpanna. Slå sedan på rödvinet och sänk värmen till strax under medel, låt såsen reducera (koka ner) till hälften, utan lock
Skjut sedan riset åt sidorna i stekpannan och bilda ett hål i mitten. Jag älskar thaimat och just stekt ris med kyckling är en rätt som jag väljer många gånger, trots att den inte är stark