Skurna recept

Märtas skurna chokladkakor

Märtas skurna chokladkakor

Här kommer i alla fall receptet på Märtas skurna chokladkakor.  . Dessa klassiska chokladkakor måste nästan vara min favorit bland småkakor
Skurna pepparkakor med mandel

Skurna pepparkakor med mandel

Rör samman smör, socker, sirap och kryddor. Tillsätt bikarbonat blandat med lite mjöl och mandel. Arbeta ihop och tillsätt det mesta av mjölet
Skurna chokladbröd

Skurna chokladbröd

Lägg upp alla torra ingredienser på bakbordet. Gör en grop för äggulorna och lägg dem i groparna. Lägg till smöret och knåda till en smidig deg
Skurna vaniljkakor

Skurna vaniljkakor

Receptet på skurna vaniljkakor kommer här. Jag fick ett tips om ett recept på vaniljkakor som man bakar genom att rulla kakdegen till små rullar, de skär man sedan upp i bitar
Glutenfria skurna pepparkakor

Glutenfria skurna pepparkakor

Vad glad jag blev när jag hittade recept på glutenfri pepparkaksdeg hos Linda. Det verkade så himla smidigt
Skurna citronkakor

Skurna citronkakor

Ni har säkert hört talas om Märtas skurna chokladkakor (ur boken Sju Sorters Kakor), eller bara skurna chokladkakor
Skurna kakor med hallonprick

Skurna kakor med hallonprick

Rör smör och socker smidigt. Blanda i mandelmassa, apelsinskal och vetemjöl, och arbeta ihop till en deg
Skurna pariserbröd

Skurna pariserbröd

Ugn 200º. Rör ihop smör och socker. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop till en deg. Rulla ut till 2 stänger och låt ligga kallt i kylskåpet ca 1 timme
Skurna småkakor

Skurna småkakor

Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, hasselnötsmjöl, kokosmjöl, sötströ och vaniljpulver till en deg
Skurna syltkakor med havregryn och cocos

Skurna syltkakor med havregryn och cocos

Blanda mördegen i matberedare. Ta upp degen och knåda ihop den snabbt. Dela degen i 3 delar. Rulla fingertjocka längder och lägg på bakplåtspapper
Skurna pralinkakor

Skurna pralinkakor

Sätt ugnen på 175°C. Hacka blockchokladen grovt och riv mandelmassan. Rör margarin, florsocker, riven mandelmassa och vaniljsocker poröst
Franska skurna pepparkakor

Franska skurna pepparkakor

Ingredienser Portioner. 120 st 2 dl sötmandel 200 g margarin eller smör 1 1/2 dl strösocker 1 dl ljus sirap 2 tsk malen ingefära 2 tsk malen kanel 2 tsk malda kryddnejlikor 1 tsk bikarbonat 5 1/2 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Skurna pepparkakor

Skurna pepparkakor

Minns inte varifrån receptet kommer, men jag har bakat dom regelbundet sen länge. Buslätt och det blir inte så mycket disk heller