Skinkanska få fin färg och bli genomvarm. Denna gång så valde jag att köpa en färdigkokt och täcka den med goda provencalska (franska) kryddor och vitlök
Det kan vara frestande att vrida upp temperaturen på ugnen eller spisen för att spara tid, men för att vara säker på att skinkan inte ska bli torr så ska du låta bli
Det manska tänka på är att det tar tid att grilla skinkan. Börja med att lägga skinkan i blöt en timme innan du ska börja, detta för att dra ut lite salt
Jag tycker personligen också att man efter juldagarna ganska snabbt tröttnar på den där julskinkan. Om du är nyfiken på att testa så tycker jag verkligen att du skatesta
Jag kan också minimalt om spelets regler men lär mig [iallafall enligt mig själv] och kör barnen till bortamatcher i min låga gamla silvriga Corolla [jag har en sportbil enligt M och jag låter honom leva i den tron i några år till] med icke öppningsbar bagagelucka vilket innebär att allas träningsbagar är högt och lågt i hela bilen under bilfärderna tillsammans med den obligatoriska lortiga fotbollen för annars har vi ju inget att göra medans vi väntarpå att macthen ska börja
Jag tycker definitivt manska köra skinkanpå låg värme för att få den så saftig som det bara går. -) Jag är faktiskt klar med mina sysslor, har städat, bakat en mandelkaka, gjort julgodis, bakat fröknäcke
Precis som Jimmy har många som ätit lågkolhydratkost under lång tid, entusiaster som även provat olika metoder som - kontroll på sköldkörtel/binjurar, parasitrensning, HcG-diet, HITT-träning, tarmsköljning/lavemang, leptinåterställning, gröna juicer, märgbensbuljong-dieter, probiotiska dieter, meditation, EFT, postitivt tänkande, cross-fit-träning - you name it
Och självklart så skamanleta efter svenskt kött när man är på jakt efter sin skinka. Nu är det bara att väntapå att termometern ska ge ifrån sig en signal som talar om att skinkan är klar (om du nu har en digitaltermometer)
MANLIG FAVORITMENYAv den gode Tore har jag lärt mig att de tre rätterna i en meny ska ha olika struktur och här är det då en tarte till förrätt och ett flarn till efterrätt - men jag kan nu tala om för alla damer som vill laga något fint för mannen med stort M - satsa på Viktors meny