Saftiga kycklingdelar i ugn recept

Ugnsbakade kycklingdelar i het limemarinad

Ugnsbakade kycklingdelar i het limemarinad

Här kan du använda vilkenbit du villkycklingen, men det saftigaste resultatet får du absolut om du använder delarna med ben som du hittari affären
Citronkyckling i ugn

Citronkyckling i ugn

Kycklingenblirsaftig och god när den steks iugnen och smakar fint av citron, honung, vitlök och örtkryddor
Dagens recept: Apelsinkyckling i gryta

Dagens recept: Apelsinkyckling i gryta

Då sparar du energi och dessutom blir rätten saftigare, då fuktigheteni grytan "öser" rätten. Krydda med salt och peppar och lägg kycklingdelarnai grytan
Vitlökskyckling

Vitlökskyckling

Lägg kycklingdelarnai en ugnsfast form, salta och peppra. På bilden syns kanske inte så mycket men där under finns kanongoda kycklingdelar
Tacokyckling med gyllene majsröra

Tacokyckling med gyllene majsröra

Men kycklingklubborna är så saftiga och matiga. Av alla möjliga och omöjligakycklingdelargillar jag nog kycklingklubbor mest ändå
Söndagmiddag i januari

Söndagmiddag i januari

Men de här snabbmarineradekycklinglåren som sköter sig själva iugnenblirsupersaftiga och enormt goda, slår kycklingfiléer med hästlängder
Gott & Grillat

Gott & Grillat

Samtligakycklingdelar var riktigtsaftiga och möra men även här fick klubban och benen högst betyg. Vissa maträtter kan man även grillaiugn eller grillpannaspisen

Deepfried chicken USA

Dela varje kycklingklubbai lår och ben och lägg kycklingdelarnai lagen.  Blanda vatten och salt i en bunke och rör om tills saltet har löst sig
Städ-pippi

Städ-pippi

Lägg lite av marinadeni botten av grytan, varva sedan kycklingdelar med klyftade rotsaker, tunna ingefärsskivor, klyftor av rödlök och citron samt skalade vitlöksklyftor och blandade oliver efter behag

Ugnsstekt kyckling i stekpåse

Lägg dom lösa kycklingdelarna på gallret och sätt iniugnen för att få lite färg. Lägg i dom kryddade kycklingdelarna

Lergrytekyckling

 Gnidinkycklingen med salt och peppar.  Låt grytan rinna av. Lägg lök, vitlök och paprikai botten och ovanpå kycklingen

Lergrytekyckling

Ugn. Gnidinkycklingen med salt och peppar. Låt grytan rinna av. Lägg lök, vitlök och paprikai botten och kycklingen ovanpå