Rotselleri- och äppelpuré Smält smöret i kastrull. dijonsenap. Biff Stycka ur biffen, putsa bort kappan. Skala och tärna rotsellerin och låt den sjuda långsamt i smöret med salt
½ rotselleri. Servera laxbiffarna med rotsakerna och saffransmajonnäsen. 0 nämligen Laxbiffar med rotsakspytt och saffransmajonnäs, riktigt gott. 1 tsk dijonsenap. Forma runda biffar och stek dem i smör, ca 2 minuter på varje sida, på ganska hög värme. 2 rödlökar 2 palsternackor ½ rotselleri. 1 tsk dijonsenap
Jag säger bara de utan sticka huvudet under stolen, biff alla lindström släng daj i väggen. ) Ta den blandade färsen å gör till biffar, stek dem på medelvärme med lite olja å smör
2) Forma små bullar/biffar och stek dem i olja ca 4 minuter på varje sida. 1 tsk dijonsenap. 1) Vispa ihop äggula, citronsaft, dijonsenap och salt i en bunke. 250 g vardera av jordärtskockor, morötter, persiljerot, palsternacka och rotselleri (eller andra rötter som du tycker om). 1 tsk dijonsenap. 250 g vardera av jordärtskockor, morötter, persiljerot, palsternacka och rotselleri (eller andra rötter som du tycker om)
Forma till biffar. 1 klyfta rotselleri. 1 msk dijonsenap. De biffar jag gör går självklart att ugnsteka som vanligt 20-30 minuter i ca 150 grader. 1 klyfta rotselleri. 1 msk dijonsenap
Till detta serverade vi ugnstekta tunna skivor av potatis, palsternacka och rotselleri. I fredags åt vi helt gudomliga porterbiffar, en rätt som Magnus har växt upp med, och ugnstekta rotfrukter