Färsbiffar med sursöt sås och ljummen sallad 13 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 500 g köttfärs
  •  
  • Sursöt pepparrotssås
  • 1 msk smör till stekning
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl buljong av tärning
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk riven pepparrot
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk strösocker
  • salt, peppar
  •  
  • Ljummen sallad
  • 250 gram rotselleri)
  • 4 morötter 1 msk olja
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt, peppar
  • 70 g babyspenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.