Receptet hittade jag i Rosendals Trädgårdscafé, en kokbok fylld med smarrigheter och inspiration. Jag har haft den boken i kokbokshyllan länge, tror jag köpte den på en bokrea för många år sedan
Som för så många andra svenskar var ögonöppnaren även för mig och för hemmagjord pesto den fantastiska kokboken "Rosendals Trädgård", men med åren har jag utvecklat "min" smak och styrka på hur jag vill ha peston
Vi börjar med en fantastisk äpplechutney som är en modifikation av ett recept från Rosendalskokbok. Jag tänkte göra en liten följetong här i Provköket med chutney-recept
Ännu ett recept ur Rosendals trädgårdscafé, en populär kokbok som fått några år på nacken. Om du inte har den redan så håll utkik under februaris bokrea
Vi gjorde ett stopp på Rosendals trädgårdar där vi drack kaffe och jag åt en kaka. Detta recept kommer från Anna Halléns kokbok "LCHF Husmanskost" och avokadoröran från hennes "LCHF för kvinnor" fast jag har gjort om den lite
Lakritspulvret har jag köpt på Rosendals trädgård. Men, det var ju inte bara anklår som serverades utan gjorde även en fransk äppelpaj som jag ska försöka få ut här på bloggen de nämaste dagarna (japp, gissa var jag fått receptet ifrån- Sébastien, sakta men säkert tar jag mig igenom kokboken) Och min
Det finns en bok som heter Rosendals Trädgårscafé som jag tycker är så fin. Den är skriven av bland annat Monika Ahlberg och det är en sån där kokbok som man blir genuint glad av att läsa