Romsås med dill recept

Romsås med dill och rödlök

Romsås med dill och rödlök

Smaka av med nymalen svartpeppar. Hacka dillen. Blanda i den hackade löken, dillen och en nypa vitlökspulver
Lyxig Lax i Romsås med räkor och massa dill

Lyxig Lax i Romsås med räkor och massa dill

Lyxig lax i romsåsmed räkor och dill och fem sorters peppar. När du tagit ut den ur ugnen, dekoreras den med räkor eller kräftstjärtar, rom och dill och blir vacker som Van Gogh tavla
Lax med dill och romsås

Lax med dill och romsås

Till laxen gjorde jag en klassisk romsås, ett måste till sådan här sorts lax, och kokt potatis. Lägg i laxfiléerna, skvätt över lite citronsaft, krydda med citronpeppar och lägg på både hackad och hel dill
Avocadohalva med romsås och dill

Avocadohalva med romsås och dill

1 knippe färsk dill. 2 avocado. 2 dl creme fraiche (34%). 1/2 röd lök. 1 liten burk stenbitsrom. 2 stickor crabsticks
Romsås

Romsås

1/4 dl hackad dill. Ingredienser. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet. 1 dl crème fraiche. 1 dl stenbitsrom eller sikrom

Dill och Smörmarinerad Hel Lax i Ugn

Servera till färskpotatis och lite romsås alternativt gräddfil och nyklippt gräslök. Jag tycker laxen är absolut godast när man ugnsbakar den i foliepaket med e n o r m t mycket dill, lite citron, salt och smör
Kall romsås

Kall romsås

Hacka löken, sedan dillen. Tillsätt sedan löken, dillen och stenbitsromen. En knippe hackad dill. Blanda cremé fraichen och majonnäsen
Romsås – klassiskt recept

Romsås – klassiskt recept

Smaka av med peppar och tabasco. Vänta med att salta tills såsen stått i kylen i ett dygn. 11/4 dl hackad dill
Romsås till lax

Romsås till lax

Rör ihop crème fraiche, rom och rejält meddill. Sommarkänsla, trots att hela gräsmattan är full med snö
Kall romsås med citronskal

Kall romsås med citronskal

creme fraise, röd stenbitsrom, fint finhackad lök (helst charlotten), lite citronsaft, rivet citronskal, lite majonäs och lite dill
Smakrik romsås

Smakrik romsås

Smaka av med salt och vitpeppar. Blanda samman yoghurt, dijonsenap, rödlök, rom och dill. 2 msk finhackad dill
Smal romsås

Smal romsås

Häll yoghurten i en skål, fyll på meddill, lök, majonäs, stenbitsrom. 1 dl finhackad dill. Blanda försiktigt
Kall romsås

Kall romsås

1 odefinierad dill , Efter smak. Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 odefinierad citronsaft , Efter smak
Romsås till fisk.

Romsås till fisk.

Hacka rödlöken och blanda i tillsammans meddillen. Låt såsen gärna stå ett par timmar i kylen, vid serveringen smaka av med salt och peppar
romsås

romsås

Blanda créme fraiche eller yoghurt med rödlök, dill och rom. Smaka av med citron och citronpeppar. Enkel, snabb och fantastiskt god till lax är denna kalla romsås
Vegetarisk romsås med caviart

Vegetarisk romsås med caviart

Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom