Risottomed svenska ärtor och Västerbottenost. När den kokat upp, sänk värmen och låt den stå och puttra på spisen medan du gör risotton i en annan kastrull
Lägg risotto i botten och kycklingen ovanpå. Börja med att putsa av kycklingfiléerna. Gör ett djupt snitt längs sidan av kycklingfilén men var noga med att inte skära helt igenom
Jag har cannelloni, fullkornscouscous och arborioris - så någon typ av risotto blir det i alla fall i veckan och jag tar tacksamt emot tips på vad jag ska fylla mina cannellonirör med
Risottomedvästerbottenost. Me like Det blev Bruschetta till förrätt (det är nåt jag aldrig blir trött på) sedan parmalindad kycklingfilé fylld med Saint Agur och västebottenostrisotto
Om det inte räcker med champagne kan du komplettera med vitt vin eller mousserande. Jag bytte ut vinet mot champagne i en risotto och resultatet blev väldigt bra, dock inte tillräckligt bra för att jag skulle köpa en flaska champagne enbart för att hälla i risotton