Färsk torsk på risottobädd
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g gösfile
  • vi
  • 400 g färska
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1/2 dl skalade pistaschnötter
  • 1 dl oskalade
  • 1 dl riven västerbottenost
  • 1 stor
  • 2 scarlottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk smör
  • 2 dl avoriris
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 4 dl vatten
  • 5-6 dl
  • 2 dl riven västerbottenost
  • 3 msk koncentrerad kycklingfond
  • 1/2 tsk salt
  • 1-2 krm nymalen peppar
  • 225 grader
  • 10-15 minuter
  • 55 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.