Risotto med chorizo och kyckling är en otroligt smakrik risotto fylld med massor av härliga smaker. Perfekt alternativ för att variera den vanliga svamprisotton
i en risotto eller att blanda kokt pasta med utan något annat än lite (eller mycket) parmesan. Den här är laddad med (håll i dig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan och pinjenötter
Torsk med chorizo och ärtröra (mjölkfri). Jag håller på att rensa skafferi och frys och jag hittade en förpackning arborioris, spenat och gröna ärtor som blev basen i en god risotto
Det bästa är att likt när man gör risotto värma buljongen i en kastrull bredvid och tillsätta buljongen slevvis men här är det inte noga som när man gör en risotto att all buljong absorberas innan du tillsätter mer
Grits är i det närmaste risotto gjord på mald majs. Fritas är kubanska burgare som består av en kubansk fralla, en puck av kött, kryddor och chorizo som sedan toppas med julienne fries och lök
Skiva chorizon och tillsätt den. Blanda riset med vin, svamp och chorizo. Recept Maximillian Lundin med flera Foto Columbus Leth och Jakob Fridholm 100 gram chorizokorv(ar). 350 gram italienskt risottoris