Raitan som är en indisk yoghurtsås är mild och god som tillbehör. För att tillreda den här grytan hämtade jag inspiration från flera olika recept och utifrån vad som fanns hemma
Riset kan tillagas på olika vis och med mer kryddor än vad jag har angett i receptet. Servera med ett gott tillbehör, recept på indiskmat hittar du HÄR
Ät din daal med ris och naan eller papadums. Tills man kan köpa paneer i affären (eller jag tar mig för att göra egen) så gör jag daal, en indisk linsgryta
ris, sallad och naanbröd. Hacka tomaterna i bitar och finhacka chilin, tillsätt detta i kastrullen. Hacka löken och häll över till kycklingen, pressa/finriv även över vitlöksklyftorna
Servera med ris och varma nanbröd. till stekning. Servera med jasminris. Blanda mandel, rödlök,vitlök, currypasta, kanel, lime, mynta, koriander, honung och mixa med en stavmixer till en tjock massa
Servera med tex bulgur, ris eller blomkålsris. Tillsätt vattnet och de krossade tomaterna. Massor med härliga kryddor, massa grönsaker och så den goda torsken till det
Att laga vegetariskmat betyder ofta att man hittar en grönsaksersättning till kött eller fisk. Servera med ris, chutney och raita, Naanbröd smakar också gott till