Genom att vrida och vända på denna tokigt goda uppväxträtt hade jag kommit fram till att pankopanera den kokta potatisen, salta invanligtsidfläskistället för att använda rimmat och sila bort löken ur löksåsen men tillsätta egenrostad chalottenlök
varma iugnen under folie. Smaksätt sedan de bruna bönorna medättika, sirap, vitpeppar och salt. Bönorna kan stå och småkoka vidaremedan du steker fläsket och potatisen kokar klart
Servera på traditionelltvismed knaperstekt rimmatfläsk och en vanligvitsås. Paltbröd medfläsk. En kall rätt där broskbitarna är påtaglig och okryddad naturligfläskgele som du sörplar idig som om det vore en kräfta
låt fläsket brynas iugnen. Strö ut fläskbitarna över hela formen. Bruna bönor medfläsk. Fläskpannkaka. när smeten är slät häller du ner smeten iugnsformen
Servera med rårörda lingon och/eller apelsinbitar samt stekt bacon eller rimmatfläsk. ➥ Ta ut den ur ugnen, känn för säkerhets skull efter med en sticka om blodpuddingen är genombakad
Serverade fläsket på ugnsrostad spetskål, rödlök och några tunna skivor palsternacka tillsammansmed några klickar smör och liteflingsalt, hade några tunna gröna sparrisar som jag slängde medi slutet av ugnsrostningen