vecka 8
Maten en livsnödvändig del i livskvalitén
Maten en livsnödvändig del i livskvalitén
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 personer
  • 250 g rökt sidfläsk som skärs i små bitar
  • 2 msk olja
  • 6 ägg 12 dl röd mjölk
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 msk salt
  • 6 dl bruna bönor
  • 1½- 2 l vatten
  • 1½ tsk salt
  • 1½ msk ättiksprit
  • 3 msk sirap
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 kg högrev
  • 2 paket bacon
  • 1 gul lök som är skalad och hackad
  • 500 g svamp som sköljs och skivas
  • 4 morötter som skalas och skivas
  • 4 salladslökar som sköljs och skivas
  • 4 klyftor vitlök som pressas
  • 4 dl rött vin (sött)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk soja
  • 3 msk viltfond
  • 3 lagerblad 1 msk salt
  • 1½ krm pepparmix
  • 10 portioner
  •  
  • ingredienser
  • 1 kg risgrynsgröt, färdig (2 plastkorvar)
  • 1 paket saffran,
  • 2 msk strösocker
  • 3 st ägg
  • 1 dl mandel
  • 8 kryddkorvar som skärs i slantar
  • 4 morötter som skalas och skärs i slantar
  • 1 kålrot som skalas och skärs i bitar
  • 1 gul lök som skalas och skärs i bitar
  • 5 liter vatten
  • 6 msk kalvfond
  • 2 svamp buljongtärningar
  • 1 paket bacon som skärs i bitar
  • 250 g broccoli
  • 1 blomkålshuvud 3 klyftor svart vitlök
  • 8 kryddpeppar korn
  • 3 lagerblad ½ msk pepparmix
  • 1 msk salt
  • 1 pepparrot som skalas och skärs i bitar
  • 10 potatisar som skalas och skärs i bitar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.