Sköna bruna bönor
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 500 gr bruna bönor (Go Green)
  • 1,5 l vatten
  • 2 tsk salt
  • 4 msk sirap
  • 2 msk ättika
  • eller
  • 400 g rimmad fläsksida med svål
  • Rapsolja
  • 1 kalkonfalukorv eller riktigt falukorv
  • 1 Sätt ugnen på 100 g och lägg fläsket i en gryta eller form och häll på rapsolja så att det täcker fläsket helt. Ugnsbaka i tio timmar. Ta fläsket ur oljan och låt det svalna. Vira in det i folie och lägg det i kylen under press i ett dygn.
  • KALKONFALUKORV

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.