Blanda ordentligt och fluffa upp igen som tidigare men akta händerna då couscousen är riktigt varm. Så, Marockanskcouscous är en långkokt historia som man kan variera i oändlighet efter tycke och smak
Till grytan kokade jag couscous i gurkmeja så den blev gul och fin. I fredags firade vi min ena bror som fyllt år i veckan med en Marockansk köttgryta med granatäpple
Det här receptet har jag testlagat för ICA Buffé och det var en riktig höjdare. Vi serverade grytan med couscous, bladspenat och skulle haft myntayoghurt, men den glömde jag i kylskåpet =) God var den i alla fall
Om kryddlistan inte avskräcker dig har du en riktigt god middag med grillad kyckling framför dig. Den marockanska grillade kycklingen åt vi med couscous, paprika, russin, mandel och en klick naturell yoghurt
Det är bara de länder jag varit i som jag riktigt behärskar matlagning från, resten är totalt vilda gissningar, men när jag åker någonstans frågar jag efter recept, luktar mig genom råvaror, klämmer och petar på sådant jag hittar på marknader och i affärer