Renbog recept

0 Spara

Förvildad renskav

1 dl buljong, 2 krm peppar, 1 msk svartvinbärsgelé, 2 dl grädde, 3 krm salt, 1 tsk smör, 240 gram renskav, 50 gram frysta kantareller
3 Spara

Fjälltoast

100 g rökt renbog, 4 skivor mjukt bröd, 1 renhjärta, ca 200 g, en litet klick majonnäs, ett par matskedar crème fraiche
1 Spara

Sjömansbiff

400 g renbog, 2 stora lökar, 6-7 potatisar, 2 morötter, 3 msk vetemjöl, 6-7 dl vatten, örtsalt (eller vanligt salt), olja
0 Spara

renskavsgryta

2 gula lökar, 3 morötter, 2 dl matlagningsgrädde, 200 g trattkantareller, 2 msk viltbuljong, 1-2 msk vetemjöl, 6 vitpepparkorn