Receptet på RabarberChutneyn kommer från kokaihop. På dagens middags meny kommer det inte finnas med Chutney, tror inte det passar till stekt torsk med nypotatis men, efter en grillhelg är jag /vi, familj som gäster helt besatta
Rabarberchutney. Tänkte bjuda på en chutney & ett kryddsmör, de båda funkar fint till en grillad köttbit men är även grym till en nystekta makrillen & de grillade grönsakerna
Lägg rabarber, lök, ättika och vatten i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och koka 30–60 minuter tills chutneyn tjocknar. 500 g rabarber. 2 st rödlökar
Skär rabarbern i bitar och skiva löken. Servera med chutney, kokt potatis, sallad och citron. Koka chutneyn under omrörning, ca 15 minuter. 250 g rabarber. 5 st rödlök
Skär rabarbern i små bitar och hacka rödlöken fint, riv ingefäran. Här i Jämtland är det en bit kvar tills dess, men i min frys finns ett gäng rabarber sedan i somras kvar och de funkar utmärkt att göra chutney på
Finhacka rödlök, vitlök och chili. Att göra chutney på rabarber är supergott, dessutom passar det perfekt att göra om du inte hinner baka paj på allt om du odlar egen rabarber
Något som är gott att gör av rabarber och som passar utmärkt till grillat är en chutney. Dessutom går det åt en hel del rabarber vilket tycks vara ett plus för de som har mycket
Jättegod chutney med curry som håller flera veckor i kylen. 500 g rabarber, skivas 2 skivade rödlökar 1,5 msk ättika 0,75 dl vatten 5 dl strösocker 1 msk mald ingefära eller finhackad färsk 1,5 msk curry 2 tsk salt 1 tsk hackad spansk peppar 6 st. - Läs hela inlägget här 500 g rabarber. 2 skivade rödlökar