När pizzan är klar ringlar du över honungenochvalnötternaoch dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
* Ringa över honungen, dra ett varv med pepparkvarnen och toppa med mangolbladen. Den här pizzan var verkligen helt sinnes gudomligt god och inte svår att göra
Ringla över honung, rivet citronskal, peppar och oregano. I Stockholm åt jag och tjejerna på Vapiano och då delade jag och Jenny på en pizzamedchevre, fikon och massa annat gott
Pizzamedchevreoch päron till en mindre pizzabotten. Vi blev väldigt nöjda med alla smakerna, speciellt den med päron ochchevre som vi var helt överens om hade suttit fint som drinktilltugg, förrätt eller varför inte som en efterrätt till ett gott dessertvin
Finns i smakerna pesto eller pizza, båda är lika goda. Lite goda tillbehör till vingarna som bestod av ugnsrostad knippmorötter samt rödbetor, toppade medchevre, pinjenötter ochhonung
När degen sen är utkavlad och du skurit rödbetorna i tunna skivor så brer du ett lager med Philadephiaost, sen täcker du degen med rödbetor och jordärtskockor
Jag tycket själv väldigt mycket om ”vit pizza” med ricotta ost utsmetad i ett tunt lager istället för tomatsås, smulad chevre, päron, rosmarin, valnötteroch så toppat medhonung