Pizzadegen blev härligt knaprig i botten och kantrer som blev sega och fluffade upp. Vad du vill åstakomma är långa och sega glutenträdar som gör degen fluffig och seg
Det blev goda pizzor med luftig och knaprig deg. Den nördige använder en tung, svindyr, uppvärmd baksten och pizzaspadesom han köpt på till exempel bagaren och kocken
Förutom att göra pizzadeg varje fredag använder jag min KitchenAid bl a till bröd- och bullbak, blanda färs, vispa maräng, vispa potatismos, göra kakdeg, sockerkakssmet och chokladbollar
Just nu ligger de och sover i hallen medans jag flaxar runt och har redan hunnit göra pannkakssmet som gottar sig i kylen, gräddat av en pavé, har en ny durumpavé på autolys och ska snart baka av en baguettedegsom sak bli dels baguetter men även pizzadeg
Blanda till en smidig degsom nätt och jämt fastnar i handen. Några av deras knep är att de gör degen tidigt på morgonen och på en gång delar de in degen i portionsbitar