Pizza deg som pizza bagaren recept

Pizza med brieost och parma bakad på granitsten

Pizza med brieost och parma bakad på granitsten

Pizzadegen blev härligt knaprig i botten och kantrer som blev sega och fluffade upp. Vad du vill åstakomma är långa och sega glutenträdar som gör degen fluffig och seg
Pizza

Pizza

Det blev goda pizzor med luftig och knaprig deg. Den nördige använder en tung, svindyr, uppvärmd baksten och pizzaspadesom han köpt på till exempel bagaren och kocken
Peruansk pizza

Peruansk pizza

Testa den här pizzan, det är lite moment och så, men det är mest pizzadegensom det är mest mankemang med

Pizza x 3 – i samarbete med KitchenAid

Förutom att göra pizzadeg varje fredag använder jag min KitchenAid bl a till bröd- och bullbak, blanda färs, vispa maräng, vispa potatismos, göra kakdeg, sockerkakssmet och chokladbollar
Baka hemmagjord pizza på baksten

Baka hemmagjord pizza på baksten

Pizzadeg. Häll över den färdiga degen i en inoljad bunke. Vi la på några skivor chevré också eftersom det var några som gillar gratinerad chevre
Mörkt  brytbröd

Mörkt brytbröd

Jag andvände pizza slizern. En Kronjäst jästmix - Surdegsbröd. Förbered vattenbadet som ska ställas på botten av ugnern
Min bästa Nizzapizza

Min bästa Nizzapizza

Okej, den kanske blir lite ojämn i kanterna - att snurra en pizzadeg på pekfingret kräver sin bagare
En helt galen bakardag och rapport om en durumpavé

En helt galen bakardag och rapport om en durumpavé

Just nu ligger de och sover i hallen medans jag flaxar runt och har redan hunnit göra pannkakssmet som gottar sig i kylen, gräddat av en pavé, har en ny durumpavé på autolys och ska snart baka av en baguettedegsom sak bli dels baguetter men även pizzadeg
En maxad molusk

En maxad molusk

Okej, den kanske blir lite ojämn i kanterna - att snurra en pizzadeg på pekfingret kräver sin bagare
Italiensk Pizza

Italiensk Pizza

Blanda till en smidig degsom nätt och jämt fastnar i handen. Några av deras knep är att de gör degen tidigt på morgonen och på en gång delar de in degen i portionsbitar
Min bästa Nizzapizza

Min bästa Nizzapizza

Okej, den kanske blir lite ojämn i kanterna - att snurra en pizzadeg på pekfingret kräver sin bagare
ÄNTLIGEN en baksten!

ÄNTLIGEN en baksten!

Efter bara ett dygn hade jag hunnit nyttja den till både pizza och frallor och det har snabbt seglat upp som en storfavorit bland köksverktygen