Jag har länge velat göra om min tidigare lite dunkla blogg till en lite mer piffig och gladare. Nog för att hösten är på intågande efter den trista sommaren, men det betyder ju inte att jag måste hänga med på noterna
Äntligen ledig en lördag. Tiden rullar på ,hinner inget nu för tiden, klipper jag inte hundar, så gör jag naglar, så galet kul MEN helt galet va man jobbar mycket, tur att jag har ledigt en dag i veckan i alla fall,många söta som undrar varför jag aldrig uppdatera, mentiden har inte funnits bar
Kryddningen är ju ett kapitel i sig och en riktig kavring ska ha rejält med kryddor. Nu har jag experimenterat fram en kavring som inte blir så kompakt men ändå innehåller rejält med rågmjöl
Det finns ett fåtal platser kvar till en ettårig yrkeshögskoleutbildning där man kan lära sig bla att göra sin egen korv, tillverka ost och lära sig röka fisk
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.