Smörad taglierini med brynta pilgrimsmusslor, vitt vin, chili och persilja. Häll olivolja i en het stekpanna och lägg i pilgrimsmusslor, vitlök och chili, som omedelbart börjar brynas och fräsa
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Röd chili, finhackad. Persilja, finhackad. Jag hade faktiskt bara köpt 3 st pilgrimsmusslor för Kevin var lite anti mot det här men efter han smakade av min tallrik så skulle ha också äta det nästa gång, bra betyg med andra ord
Finhacka bladpersiljan, schalottenlöken, chilin. Sweet chilisås till passar perfekt, det något förvanskade receptet blev otroligt gott och alla i familjen har efterfrågat det vid flera tillfällen redan
100 gr pilgrimsmusslor om man önskar. 1/2 dl hackad blad persilja. 1/2 st hackad röd chili. 100 gr pilgrimsmusslor om man önskar. 1/2 dl hackad blad persilja. 1/2 st hackad röd chili
Veganska pilgrimsmusslor på svamp med blomkåls- och misopuré. När svampen börjar få färg och har vätskat ur så finhackar du vitlök och chili och har i tillsammans med lite mer olivolja
Veganska pilgrimsmusslor på svamp med blomkåls- och misopuré. När svampen börjar få färg och har vätskat ur så finhackar du vitlök och chili och har i tillsammans med lite mer olivolja
½ dl chiliolja. Strö över lite klippt persilja. ½ strimlad chili. Heta scampi~20 scampi, stekta½ dl chiliolja½ strimlad chili1 lime ½ pressad saft, ½ i skivor1 vitlöksklyfta, skivad2 cm ingefära, skivadeNere t. Citrusmarienrade pilgrimsmusslor200 g pilgrimsmusslor (köpte et pkt frysta), lätt stekta1 salladslök,strimlad1 apelsin, pressad saft1 lime, pressad saft2 msk olivolja½ msk kinesisk soyaNere t. 4 dl vispgrädde2 msk vetemjöl1 tsk torkad timjan2 krm salt1 krm grovmalensvartpeppar150 g ädelostpersiljaBlanda lövbiffen med soya samt fond och låt marinera en stund. 200 g pilgrimsmusslor