Skivad kassler och sen kall sås med smak av pepparrot och persilja. Blanda ihop alla ingredienser och låt gärna såsen stå till sig lite innan servering
Kall sås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylskåpet. Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. Klassisk krabbsåsHovmästarsås, gravlaxsås, krabbsås – kärt barn har många namn
Mixa persilja, basilika och olja till en grön olja. 1 dl persilja. Blanda med crème fraiche och yoghurt. Blanda i riven vitlök och smaka av med salt och peppar
Vi gjorde ett kryddsmör på timjan, rosmarin, persilja och citronskal och tryckte in under skinnet. Till det åt vi potatisgratäng, rödkål och såsen nedan
En god sås kan förgylla de flesta måltider – och ingenting slår en hemlagad sås. Om man lär sig laga sås från grunden kan man variera sig i det oändliga och impa på familj och vänner både till vardags och till fest