Häll sedan i strimlad skinka och cremefraiche i den kokta pastan (eller efter smak). 150-300 g strimlad skinka. 1-2 dl chili- och paprika crème fraiche
Vispa ner cremefraiche och vänd ner parmesan och pasta. Koka pastan. Älskar alla ingredienser i denna rätten, sparris, champinjoner och lufttorkad skinka
Blanda soltorkad tomat, cremefraiche, salt och peppar i en skål och blanda med den varma pastan. Lägg upp en portion och servera med riven parmesan och lufttorkad skinka
Här funkar både potatis, ris och pasta. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Kassler, skinka & bacon,. Rör ner cremefraiche och häll över de krossade tomaterna. Här kommer därför ett extremt snabblagat recept som bara tar ett par minuter att förbereda och som sedan är klart på samma tid som det tar för pastan att koka klart
2 dl crème fraiche. 120 g rökt skinka, gärna en sort som är mycket rökt. 2 dl crème fraiche 200 g philadelphiaost 120 g rökt skinka, gärna en sort som är mycket rökt 1 hönsbuljongtärning Ca 1 msk senap Ca 1½ dl matlagningsgrädde Pepparkrydda eller grovmalen svartpeppar