Servera med tagliatelle. Häll i créme fraiche,buljongtärningoch soja. Stek köttfärsen och peppra. Tillsätt purjolök ochskinka som får fräsa ca 2 min. 200gr rökt skinka. 4 dl lätt créme fraiche
Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraichemed dill, vinäger och svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
Vispa ihop buljongen med crème fraichen, och koka upp. Lammet köpte jag i höstas från våra Rasbogrannar Kristina och Torsten Örde på Örby gård, och laddade frysen med
Lägg en klick crème fraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. 8 skivor lufttorkad skinka. 1 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
Dela vaniljstången längs långsidan och skrapa ur fröna, lägg allt (vaniljstång + frön) i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk, messmör och hälften av sockret
Tillsätt grädde ochcremefraiche. Färsk tortellinimed ricotta och spenat är min favorit. Du kan vraka och välja det du själv gillar men såsen, tortellininochskinkan är väldigt gott ihop
Låt tortellinin stå och torka lite medan du gör vitvinssåsen. Jag serverade mina tortellinimed en vitvinssås men om man vill kan man bara tillsätta lite olivolja eller smör eller kanske en tomatsås till tortellinin
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Linda varje kycklingfilé med två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.