Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen Biff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas till på oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Lägg upp på tallrikar och garnera med rom, rödlök, en klick crème fraiche och en citronklyfta. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött ochmed fisk
Servera rödlöken, cornichons, kapris, syltlök och rouillesåsen till råbiffen. Smaksätt med hackad vitlök, chili sauce, tomatpuré, salt, kajennpeppar och paprikapulver
Lägg tillbehören i olika högar runt biffen och avsluta med äggulan på toppen av biffen. När vi var nya i sambolivet så försökte Anki få med råbiff på menyn en gång men det blev mött av ett absolut NEJ från Håkan, aldrig i livet att han skulle stoppa i sej någon rå biff
Sen följde helstekt oxfilémed mandelpotatissnurror på smördeg och Västerbottensost. Nyårsafton firades in med en riktigt lyckad middag tillsammans med nära och kära