Rör ned spenaten, låt såsen puttra ihop, smaka av med kryddor och rör sist ned osten. Hacka lök och vitlök fint, dela kassler och broccoli i bitar, skiva stammen också om du har färsk broccoli
Gör under tiden en smuldeg av smör, mjöl och riven ost. )Skär kasslern i strimlor eller små tärningar. Lägg tärnad kassler och fräst zucchini i botten på en smord ugnsform
Vill du så kan du lägga på ett par skivor mjölkfri ost på toppen men det går lika bra utan. Jag säger nog mest zucchini och varje gång jag säger zucchini så får jag en bild i huvudet då vår amerikanska utbytesstudent damp ned hos oss i Härnösand och trollade fram en god kaka – Zucchini bread – ur resväskan
Då är det också gott med lite riven ost ovanpå. Platta ut den till en rund kaka. 600 g Kassler. 1. Mät upp mjölet till bottnen i en bunke eller i matberedarens skål
Lägg kakan på dubbelt, ofärgat hushållspapper, som i sintur ligger på en dubbelvikt handduk. Platta ut degen på mjölat underlag till en rund kaka, ca 18 cm idiameter. Skåra kakan i 5-6 delar med enbordskniv. Grädda sconeskakan, högsta effekt i 4 minuter. Smör, ost och marmelad är gott 600 g Kassler