Ta ut nasigorengen ur ugnen och toppa med omeletten och de skalade räkorna. Blanda kål, lök, skivad vitlök och kryddor i en ugnsform och blanda runt med soja och olja
Stek kycklingstrimlorna i smör, krydda med grillkrydda. Lägg kycklingen åt sidan. Nasigoreng är en indonesisk eller malaysisk risrätt som innehåller olika grönsaker och oftast också kyckling
Stekt ris med grönsaker och ägg. Om du vill ha i kyckling så kan du hacka kycklingfile och steka det tillsammans med vitlöken som jag gör i början av receptet och sen följa receptet som vanligt
Vändstek äggen och lägg upp dem på nasigorengen och servera. Fräs till sist vitkål och purjolök i ett par minuter, salta och lägg tillsammans med ris och färs
Toppa med räkor och stekta ägg. Dela kycklingen i tärningar och stek färdig på medelvärme, alternativt använd kycklingrester som blivit över från annan måltid
Blanda det kokta riset med soja och tomatpuré. Lägg ner i pannan och låt det bli varmt. Skala och hacka lök, vitlök och morötter och fräs i en stekpanna med olja
Vändstek äggen och lägg upp dem på nasigorengen och servera. Fräs till sist vitkål och purjolök i ett par minuter, salta och lägg tillsammans med ris och färs