spenat, lök, tomat, mjölksyradgurka och groddar. Idag är det sista dagen på Rå februari, mitt vårstädningsprojekt som gått ut på att utöka mängden raw food i vardagen
Därför kommer jag att under en tid verkligen jobba på att bli mer basisk igen genom att äta mer och mycket basisk föda, raw food samt vegetarisk, dricka gröna drinkar i form av groddar, vetegräs, alger och äta mer mjölksyrade grönsaker
Ingredienser2-3dl finhackade blötlagda och avrunna riskor1 liten burk creme fraiche 34%Ca 2-4 matskedar majonäs1/2 fint rivet äpple1 saltgurka/ mjölksyradgurka1 burk tångkaviar1/2 liten rödlök och ett par salladslökarPersilja, gräslök och dill (jag brukar ta de örterna jag har hemma, dill är viktigast)Socker, salt och peppar Steg 1. 1 saltgurka
Jag började lite smått med en mungbönssallad medan vi var kvar i Alanya, som jag åt med frukostägget, mjölksyradgurka, oliver, grönsaker, chiliröra och getost
I middagslådan för Bibimbap ingår marmorerat nötkött marinerat på koreanskt vis med sötma, sälta och sesamolja, kimchi (mjölksyrad kål), picklad gurka, chilipicklad rättika, sesammarinerade böngroddar och spenat, het sås, rundkornigt ris och ägg
Sedan följde mjölksyradgurka, pannkaka med falsk Caviar och smetana. I dag var jag inbjuden på presslunch till Fotografiska och dess restaurang som drivs av Paul Svenssons med team