Läs mer omsötningsmedel här på Kostdoktorn – Tips – Sötningsmedel är inte din vän. Som många vet så har jag aldrig varit en vän av sötningsmedelsom sukrin och stevia, erythritol och steviolglykosider
Här kan du läsa lite mer om hur viktigt det är med fett i maten hos Dr Annika Dahlqvist. Men de största skälen till att jag äter rejält med fett är för att jag håller mig mätt längre och framför allt för att mitt ökade fettintag bidragit till att jag är så frisk idag
Igår på vårskogspromenad hittade vi lite lingon som jag kokade sylt på. Eftersom jag aldrig kokat lingonsylt tidigare tog jag den gamla trotjänaren Vår kokbok till hjälp, Sveriges mest sålda kokbok och tydligen, om man ska tro bokförlaget, den enda kokbok man behöver
Täck med plastfolie och ställ i frysen till den är genomfrusen. I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Rör ihop, gör frallor och släng in i kall ugn – så smidigt. Så himla smidigt, ingen deg som ska stå över natten, ingen kladdig deg som vändas eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.