Chrisse och Millan var uppe hos i mitten på maj över en helg och hälsade på och det var samma vecka som Millan hade fyllt år så måste vi ju givetvis fira med en riktig födelsedagstårta
Denna CB med rabarber har M gjort förut så det blev en favorit i repris denna midsommar. Det brända och knäckiga locket smakar så gott ihop med det krämiga och lena inunder och så rabarber i botten
Ja den där semesternedräkningen pågår alltså som bäst här i köket, nu har vi vars en dag kvar att stämpla in på innan det är dags att stämpla ut för en välförtjänt ledighet och vi inleder så smått med två dagars firande
Vi hann med ett fika, och en runda i trädgården innan det var dags att gå in köket. Nu ska ni få ta del av den rara rabarberpajen med flädersaft och skrädmjölssmulor som jag bjöd av
) bakades det en riktigt saftig och god rabarberkaka i långpanna hemma i mittkök. Allt från bär till rabarber finns det massor av vilket är en dröm för mig som hemmabagare
Vår absoluta favorit när det gäller vaniljsås är en som vi haft med här i köket några gånger tidigare, men den tål absolut att upprepas och få stå i strålkastarljuset fler gånger
Tycker i alla fall att det är lätt att hitta i kryddhyllan om burkarna är sorterat, och kan bli lite irriterad om någon annan varit i köket och ställt burkarna fel
Nu vet jag direkt hur jag ska upprepa en succé, haha och att jag skulle ha med mig receptboken när jag spontant stannar till på Ica och suget efter att laga eller baka något gott som jag gjort tidigare inträffar aldrig, haha, och även om mitt minne är bra så blir det alltid så att jag kommer hem med några för få ingredienser, haha