Marinerad kronärtskocka recept

Marinerade kronärtskockor

Marinerade kronärtskockor

Ingredienser Portioner. 10 2 burkar kronärtskocksbottnar (à 400 g) 2 vitlöksklyftor 1 1/2 dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad basilika Lägg till i inköpslistan
Marinerad fetaost och kronärtskocka

Marinerad fetaost och kronärtskocka

Många marinerade grönsaker man köper i butik är gjort på billig olja som inte är så bra för kroppen. Här har jag marinerat fetaost och kronärtskocka med vitlök, chili och lime
Grillade, marinerade kronärtskockor

Grillade, marinerade kronärtskockor

Ok, eftersom det inte är säsong för denna delikatess får det bli burkvarianten. Och faktum är att det fungerar alldeles utmärkt till detta lilla tillbehör
Kronärtskocka

Kronärtskocka

Förutom att det det lite tid att koka så är kronärtskockan faktiskt en väldigt bra vän i matväg jag gillar ju att ”pilla” lite med mat och inte äta så fort
Marinerade Kronärtskockshjärtan

Marinerade Kronärtskockshjärtan

Här har jag toppat en Pastasallad med de marinerade kronärtskockshjärtan. Här har jag toppat en Pastasallad med de marinerade kronärtskockshjärtan
Piadina med mozzarella och kronärtskocka

Piadina med mozzarella och kronärtskocka

4 piadina 2 mozzarellaostar 1 dl hårdost, riven 1 dl ricotta 1 burk kronärtskockshjärta, marinerade (à 290 g) 1 klyfta vitlök 1 citron 1 kruka basilika 1 förp rucolasallad (à 65 g) olivolja salt peppar
Varm dipp på kronärtskocka

Varm dipp på kronärtskocka

Med marinerade kronärtskockor, majonnäs, basilika och parmesan blir det en smakrik röra med sting av tabasco