Vispa äggvitornahårt. Tillsätt sedan socker, bakpulver och vaniljsocker. Tatvåplåtar med bakplåtspapper och ritaut formen på tårtan på båda, jag brukar ta hjälp av en tallrik
Vispa äggvitornahårt. Tillsätt sedan socker, bakpulver och vaniljsocker. Tatvåplåtar med bakplåtspapper och ritaut formen på tårtan på båda, jag brukar ta hjälp av en tallrik
Besök nummer två på jaktefterStockholmsbästavegetariska hamburgare gick tillMarie Laveau på Hornsgatan och deras ”Stora Baren” som ligger precis vid ingången tillrestaurang/nöjeskomplexet ML
Jag såg en väns inlägg på Facebook härom morgonen med en ugnsbakad hirspudding med kokos och blåbär tillsammans med äpple, valnötter, kanel och en skvätt agavesirap
Eva-StinaSandstedt & Marie Flodin, ÅretRunt . Kör skalade mandlar, crème fraiche, getost och honung i en mixer (mandlarna separat så attdet blir ordentligt finhackade)
Låt kryddorna dra en stund och tänk på att ju längre de drar destostarkare smak blir det. Ta upp kryddorna och häll upp i glöggglas och servera med russin och mandlar