Men enligt googles bilder så är det korrekt att ytan ska likna ett tunnt äggskal och insidan ska vara en halvseg mjuk maräng med den där klacken på och en god fyllning emellan två underbara kakor
Vispa ihop citronskal, citronsaft, ägg och florsocker i en tjockbottnad kastrull • Sjud under omrörning tillssmeten tjocknat, den ska vara så tjock att det går att dela en klick smet i två halvor utan att de flyter ihop •Ta kastrullen från värmen och klicka i smöret lite i taget så att det smälter och blandar sig med citronkrämen •Rör om försiktigt • Häll över fyllningen i en skål, täck med plast och låt svalna • Ställ sedan kallt
Fyllning. 50 g ( 1 påse) kakfyllning. Hacka samman vetemjöl, smör och florsocker till en deg. Rulla ihop degen och lägg kallt i plastfolie i ett par timmar
Fyllning. Dessa makroner var lätta att lyckas med. Gör fyllningen genom att vispa smöret fluffigt. Lossa makronerna från bakplåtspapperet och låts svalna helt på galler
Fyll dina makroner med valfri fyllning. Makroner. Makronerna kommer att flyta ut något och bli släta. Makronerna ska inte bli brända i kanterna så håll koll på dem
grädda inte makronerna innan de har satt sig ordentligt, för då spricker de. Jag älskar den här varianten, med limefyllning, som Nicklas och jag mumsade loss på när vi fotade boken Söta saker
Eller heter det makroner. Jag gjorde en variant med choklad och en med citron, till citronsmak använde jag citronsaft i fyllningen och gul karamellfärg i makronen
Fyllningen. Gillar man kokos så är dessa makroner verkligen en höjdare. Nu är kokosflingorna lite bångstyriga i makronsmeten, så de kanske inte blir så perfekt runda som makroner med mandelmjöl
Den kan malas till mjöl och bli söta makroner eller mjuk marsipan. Om du vill ha mindre bitar kan man krossa mandlarna när de har stelnat, tex som fyllning i en tårta eller som garnering av dina cupcakes
Makroner är ett slags mandelmaränger som kan vara lite bökiga att baka. Det är en slags dubbel kaka med smörkrämsfyllning som vid första anblicken kan se ut som en makron, men detta är en läckerhet som är helt annorlunda i konsistensen
De här ursöta makronerna med marshmallowfyllning är mitt bidrag till junis Månadens sötsak. Temat den här månaden är nämligen UTLÄNDSKT och precis som makronerna med jordnötssmör jag gjorde häromdagen hämtar de här små liven inspiration från både Frankrike och USA