5 krm vitpeppar. Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet
450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du
½ tsk vitpeppar. * Skölj levern och låt den ligga i vatten ½ timme. * Torka av den och ta bort hinnor. * Skär lever och fläsk i bitar, kör det med potatis i köttkvarn
1 krm vitpeppar. Skölj levern. Skär bort ev hinnor och blodkärl. Skala potatisen. Finfördela lever och potatis i en matberedare eller mal dem i köttkvarn
1 krm vitpeppar. Mixa lever, linfrö och äggen i en matberedare. Blanda färsen med grädden, krydda. Rör försiktikt ihop leverblandningen med färsblandningen