Lammracks är så enkelt men känns ändå lite extraordinärt. 500 g lammracks. Köttet ska stekas i mitten av ugnen tills köttet är rosa och temperaturen når 60 grader. 500 g lammracks
Närmare bestämt av lammracks. Dessutom är lammracksen otroligt trevliga att presentera på tallrik. Tillbehöret idag kanske inte är något man brukar förknippa med just lammracks, men jag tror att det kan bli bra kombination
Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Gnid in lammracksen med salt, vitpeppar och färsk repad timjan. lammracks,. 1 kg lammracks. När rödbetorna är klara sänker du värmen på ugnen till 150 grader och sätter in lammracksen. De är medium och alldeles rosa rakt igenom, vid en temperatur på 56 grader. varmrätt 1 kg lammracks
Massera in blandningen i lammracksen bryn dem gyllenbruna i smör och olja i en stekpanna. Lyft över lammracksen till en ugnsfast form och ställ in dem i ugnen
LAMMRACKS MED RÖDBETS- & VALNÖTSSALLAD. Lägg upp lammracksen med salladen, rödbetorna och valnötter. ca 1 kg lammracks. Stek klart köttet mitt i ugnen till temperaturen är 58-60 grader, ca 20 min. ca 1 kg lammracks