Lökpaj med ädelost recept

Sagolik lökpaj med ädelost

Sagolik lökpaj med ädelost

1. Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Plasta in och låt vila i kyl minst 15 minuter
Sagolik lökpaj med ädelost

Sagolik lökpaj med ädelost

Röd lök, gul lök och purjolök i kombination medädelosten är en fin kombination. Smula ner 150 gram ädelost (eller någon lagrad ost om du inte gillar ädelost). Smula ner 150 gram ädelost (eller någon lagrad ost om du inte gillar ädelost)
Lökpaj med ädelost

Lökpaj med ädelost

se och där kallas den "Sagolik lökpajmedädelost" vilket inte är någon överdrift. Servera med en god sallad
Paj med ädelost, skinka och broccoli

Paj med ädelost, skinka och broccoli

Det finns många goda pajer, själv föredrar jag lökpaj framför andra men när barnen ska äta får jag anpassa mig till vad dem tycker om

Lökpaj med ädelost

Skär löken i tunna klyftor och stek i olja tills de blir mjuka, på medelgod värme. 100 g ädelost. Sätt ugnen på 225 grader

Ädelost och lökpaj

75 g ädelost (Kvibille). Arbeta ihop mjöl, smör och vatten till en smidig pajdeg. Tryck ut i pajform och grädda i 225 grader i 10 minuter