Marinerade kycklingklubbor. Ugnsrostaderotfrukter. Måndag och kyckling blev det till middag, riktigt gott och enkelt också då det sköter sig själv i ugnen
Servera med kycklingen, rotfrukterna och gelé. 4 kycklingklubbor. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg över i en långpanna och stek i ugnen ca 40 min. Lägg dem runt kycklingen och låt gå klart i ugnen ca 20 minuter. 4 kycklingklubbor
Lägg rotfrukter, purjolök och svamp runt kycklingen. Sätt ugnen på 200°. Lägg över i en långpanna och stek i mitten av ugnen ca 20 min. 4 kycklingklubbor
Lägg rotfrukter, purjolök och svamp runt kycklingen. Sätt ugnen på 200°. Lägg över i en långpanna och stek i mitten av ugnen ca 20 min. 4 kycklingklubbor
Servera med t ex ugnsrostaderotfrukter. kycklingklubbor. -Mama Skogly ♥ kycklingklubbor. In i ugnen ca 1 timme (om kycklingen inte är tinad), tills köttsaften är klar
Skala och skär potatis/rotfrukter i jämna bitar och lägg i en ugnsform. Stek potatisen/rotfrukterna samtidigt med kycklingklubborna ungefär samma tid och temperatur
Dela kycklingklubborna på mitten. Lägg alltsammans i en långpanna eller en stor ugnsform. Skala och skär ner alla grönsaker och rotfrukter i samma storlek
) Servera med ugnsrostaderotfrukter eller ris och nån god sås, vi tog klassisk currysås. Lägg kycklingklubborna i en ugnsform och pensla över blandningen