Kycklingfilé och parmaskinka och balsamvinäger recept

Kyckling med parmaskinka och balsamsås

Kyckling med parmaskinka och balsamsås

Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans med kycklingen, grädde ochbalsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Parmalindad kycklingfile

Parmalindad kycklingfile

Parmalindad kycklingfilé i. Blanda nu balsamvinäger, grädde, vitlök och fond. Krydda kycklingen med oregano, salt och svartpeppar
Italiensk kycklingfilè

Italiensk kycklingfilè

kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Parmalindad kycklingfilé med balsamsås

Parmalindad kycklingfilé med balsamsås

Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Halvera kycklingfiléerna om det inte är lårfiléer. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form
Fläskrullader med parma och västerbottenspesto

Fläskrullader med parma och västerbottenspesto

Man kan säkert byta ut fläskköttet mot kycklingfilé som man bankar ut. Täck med parmaskinka. Testade ett nytt recept från ICA som blev mumsigt och inte lika komplicerat som det låter
Kyckling med serranoskinka och balsamsås

Kyckling med serranoskinka och balsamsås

vi använde kycklingfilé av bröst istället för lårfilé och serranoskinka istället för parmaskinka - vi tycker det är godare
Getostbakad kyckling med parmaskinka

Getostbakad kyckling med parmaskinka

Skär ett snitt i varje kycklingfiléoch fyll med getost. Idag bjuder jag på världens enklaste kycklingrätt med getost ochparmaskinka