Linda varje kycklingfilé med två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans med kycklingen, grädde ochbalsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Från början skulle kidsen absolut inte ha någon konstig parmaskinka på sin kyckling, men nu börjar de bli lite finsmakare minsann
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Halvera kycklingfiléerna om det inte är lårfiléer. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form
Lägg ut några basilikablad och lägg kycklingfilén ovanpå. Servera med klyftpotatis och en sallad. Peppra kycklingfilén, lägg ut två skivor parmaskinka som ligger lite omlott
Man kan säkert byta ut fläskköttet mot kycklingfilé som man bankar ut. Täck med parmaskinka. Testade ett nytt recept från ICA som blev mumsigt och inte lika komplicerat som det låter