500 g kycklinglårfilé. 1 msk kycklingfond. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk torkad oregano 4 skivor parmaskinka 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk balsamvinäger 1 msk kycklingfond 2 pressade vitlöksklyftor 150 g sockerärter 200 g cocktailtomater ½ dl plockad färsk oregano
Krydda kycklingenmed salt och peppar. Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.