En lite festligare variant med kycklingfilé är detta, den är både lättlagad och god. Gör ett djupt snitt i varje kycklingfilé, fyll snittet med fetaost och basilikablad, håll ihop filén med en tandpetare
Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen. Stek kycklingfiléerna mitt i ugnen i ca 30 minuter. 4 st kycklingfiléer. 2 msk örter
Tips på örter som passar bra. 5 st kycklingfilé. Ca 4 msk finhackade eller torkade örter av valfri sort. 5 st kycklingfilé. Ca 4 msk finhackade eller torkade örter av valfri sort
Häll på cream fraiche, grädde, köttbuljong, salt, peppar och cantadou vitlök och örter (mjukost). Jag skivade kycklingfilé som jag stekte med paprikakrydda, salt och knorrs kött & grillkrydda
Mixa färskost, färska örter, citronskal och ost. Torka av kycklingfiléerna med hushållspapper. Salta och peppra och fördela i fickorna på kycklingfiléerna
frysta franska örter, efter smak. Krydda med peppar och franska örter. 4 kycklingfilé. -Mama Skogly ♥ 4 kycklingfilé 2 burkar Creme bonjour färskost, grekisk vitlök. 1,5 hönsbuljongtärning frysta franska örter, efter smak