Ta bort skinnet och lägg filéernai en smord ugnssäker form. Blanda samman finhackadskinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
Nu sitter de nya lamporna uppe i taket på växthuset och jag känner mig nöjd…. det blev väldigt bra. Nu är det verkligen höst, grått och disigt ett typisktinne väder
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.