Gourmetpotatis, kycklingfilé och paprika/purjosås!
Betygsätt receptet!
Ditt betyg
Snittbetyg 00 röster
Ingredienser
220
grader
20 minuter
Kli
15-20 minuter
till
Beskrivning
Skölj gourmetpotatisen eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform. Grädda mitt i ugnen på 220 grader i 20 minuter. Klicka smör i formen, pressa över vitlök och ha på timjan samt havssalt och grädda på samma värme i ca 15-20 minuter till eller tills potatisen är klar.
Jag skivade kycklingfilé som jag stekte med paprikakrydda, salt och knorrs kött & grillkrydda.
Stek hackad porjolök och röd paprika tills den mjuknar lite. Häll på cream fraiche, grädde, köttbuljong, salt, peppar och cantadou vitlök och örter (mjukost). Låt koka samman.
Jag skivade kycklingfilé som jag stekte med paprikakrydda, salt och knorrs kött & grillkrydda. Idag så testade jag något nytt till middag och det var så jädrans gött så vi åt så vi storkna
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.