3 kryddigakorvar, t. 3 kryddigakorvar, t. Idag har det vart full rulle från tidig morgon tills middag ungefär, och mat har vi inte hunnit tänka på riktigt
4 st kryddigakorvar. Koka quinoa i buljong enligt anvisning på förpackningen. Tina ärterna. Dela, kärna ur och gröp ur melonen med en sked eller skala och skär den i bitar
Snitta korvarna och stek dem i en stekpanna med matfett. Stuvad potatis. Skala och tärna potatisen, i 1 cm stora tärningar, och fräs i en gryta med matfett under omrörning i 1 minut
3 st kryddigakorvar. Skala och grovhacka lök och vitlök. Skölj och dela potatisarna. Skiva korven. Fräs lök, vitlök, potatis och korv i en gryta med olja, ca 3 minuter
Snitta korvarna med en vass kniv på ett par ställen. Grilla korvarna i medelvarm grillpanna eller på utegrillen, ca 5 minuter runt om. 5 st kryddigakorvar