Häll iquinoan och låt sjuda tills allt vatten är borta. Dags för meat-free Monday igen. Blanda ihop den kokta quinoan, svampröran och dom mosade bönorna
Skölj quinoanordentligt och koka den i vattnet tills all vatten har kokat bort. Jag älskar också att den sköter sig självt iugnen och alla smaker gottar tillsig där inne
Kokaquinoanenligtanvisningar på förpackningen. Jag brukar koka den med lite örtsalt. Det här är som en varm sallad, ett supergott tillbehörtill kött eller fisk – men också alldeles utmärkt att servera för sig själv som vegetarisk mättande måltid
Kokaquinoanenligtinstruktionerna på förpackningen (brukar innebära att man kokar upp dubbelt så mycket vatten som quinoa, häller i fröna när vattnet kokar och sjuder på svag värme under lock en kvart), men skippa saltet
Igår gjorde jag en rätt tillmiddagen som också kan användas som snacks, frukost eller lunch. Tror nog att dom går att frysa in och ta ut en och en och värma igen
Dock så är det en stor skillnad, och det är att jag inte har kokat degen innan den bakas iugnen - så nej, det är inte helt och hållet en glutenfrireplika av orginalet
Eller kokabroccolin ett par minuter om du vill ha den lite mjukare. När quinoan är klar, dela broccolini små buketter/ mindrebitar som du kan lägga ner tillsammans med quinoan så mjuknar den något av ångan