Skär köttet i små bittar. Bryn köttet och lägg över det i en gryta. Koka sakta under lock tills köttet känns nästan mört (ca 1/2-1 tim). Låt koka ytterligare ca 13 - 15 min. Tillsätt sedan gröna ärtor, och citronsaft och låt koka ca 5 min. 0,800 g valfri benfri nöt eller fläskkött. 200 g gröna bönor (frysta). 100 g gröna ärtor (frysta)
Häll i övriga ingredienser och låt allt koka ihop tills såsen tjocknat. 400 g förvällda eller frysta kantareller. 400 g förvällda eller frysta kantareller
Ställ skålen över riktigt hett vatten - koka upp men ta sedan kastrullen från plattan - och vispa kraftigt, gärna med en ballongvisp, tills krämen tjocknar och blir pösig
Jag kokadeköttet i en separat gryta, precis innan jag skulle droppa ner köttet med spenaten tog jag undan hälften av grytan och behöll den delen vegetarisk
lite frysta gröna bönor. Halvmycket kött fanns kvar. lite frysta gröna bönor. Istället blev det klyftpotatis som fick steka i ugnen med lök och kött, rotsaker och gröna bönor – ett klart smart sätt att hand om rester
Lägg broccolin i grytan tillsammans med mjölken, grädden och övriga ingredienser förutom bananerna ( de blir alltför söndermosade om de får koka med hela koktiden)