Det är faktiskt en kladdkakamed knäck som jag tyckte passade utmärkt i mindre portionsbitar. Jag bestämde mig därför för att göra kakan i en rektangulär form och skära den i små, små rutor
Nu ska ni få ett riktigt superbra recept på en blåbärskaka som blir kladdig och god med mandelmassa i smeten, en kladdkakamedblåbär som är väldigt lätt att baka
Fler recept medbär hittar du HÄR >>. Vispa med elvisp några sekunder tills det bildas en smet. Blåbärsrutor som är kladdiga som en kladdkaka - MYCKET mumsiga
En härligt chokladig proteinkakamed ett inre som bara rinner ut när man tar första skeden. Jag testade två gånger eftersom den första kakan fastnade i formen och blev en stor kladdig hög (väldigt god hög dock
Som bäst tycker jag att den är ljummen med en klick grädde och kanske några färska bär. I veckan dammade jag av receptet på den här goda chokladkakan, som jag inte vet när sist jag bakade
Igår experimenterade jag mig fram till en lite kladdigare variant och toppade med Chokladkompaniets mörka choklad med saltkaramell crisp och kakaobönor - riktigt god kombination
Den är mäktig och söt så balansera gärna upp med frukt och bär - En barnfavorit. Denna kladdkakan blir väldigt kladdig tack vare chokladglasyren på toppen
Kakan får mycket smak av choklad, då den innehåller både mörk choklad och kakao. Jättegoda att servera med en klick vispad grädde och bär - t ex röda vinbär (har en galet stor buske i trädgården fullt med röda och stora bär – perfekt att använda till efterrätter
Spritsa på chokladfluff och dekorera medbär. Kladdkaka får enligt mig gärna vara riktigt kladdig och den stelnar ju alltid till sig en del när den svalnar vilket man alltid ska ha i åtanken och inte låta den gräddas för länge i ugnen men igår tog jag ut den väldigt tidigt som sagt och den blev riktigt kladdig
Servera med en klick vispad grädde och färska bär. bär. Pudra gärna kakao över kakan vid servering. kakao. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter