Kallskuret buffé recept

Buffé med kallskuret

Buffé med kallskuret

Ta fram produkterna en stund innan ni ska äta. Charkprodukter smakar mycket bättre rumstempererade. Lägg upp på fat och servera med bröd och en god olivolja
Godaste buffén

Godaste buffén

Vanligtvis brukar vi ha kyckling eller bacon i, men eftersom det serverades kallskuret räckte det med en vanlig pastasallad
Kallskuren BBQ-filé

Kallskuren BBQ-filé

Idag vill jag tipsa om kallskuren filé som passar perfekt på sommarbuffén när man är många som ska äta och ha det mysigt tillsammans
Kallskuren kyckling i gott sällskap

Kallskuren kyckling i gott sällskap

Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra kycklingen och bryn den. Stek färdigt i ugnen 20-25 minuter eller tills kycklingen är genomstekt
Kallskuren oxfilé

Kallskuren oxfilé

Vi bjöd på buffé med kallskuren oxfilé. Igår firade jag min svärmor som fyllde 70 och vår dotter som fyllde 25 i torsdags
Ännu en buffé...

Ännu en buffé...

Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Liten sommar buffé

Liten sommar buffé

Kallskuret köttPotatissallad på färskpotatis Melon och fetaost salladVarm brietårtaTzatziki Avocadokräm Till dessert
Godaste potatissalladen

Godaste potatissalladen

Passar utmärkt till buffén med kallskuret. Detta är verkligen godaste potatissalladen. På vintern med vinterpotatis och utan skal och på sommaren på underbara små färskpotatisar
Buffémat

Buffémat

Då är kallskuret som man fixar själv så lätt. Eftersom jag hade jobbat natten innan kalaset och sov halva dagen, så fick det bli en buffé som var lätt att förbereda
Kokoskrämsfyllda krispiga chokladkakor

Kokoskrämsfyllda krispiga chokladkakor

Det blev ett riktigt fint kalas och det bjöds på exotisk buffé med massa goda frukter, kallskuret, sallader och självklart fika med tårta
Potatissallad

Potatissallad

Koka nypotatisen i saltat vatten. Ställ undan o låt svalna. Rör ihop salladskrämen i en STOR bunke, gräddfil + creme fraiché + finhackad dill + lök (röd/gul/purjo) + kapris och lite av spadet