Ta fram produkterna en stund innan ni ska äta. Charkprodukter smakar mycket bättre rumstempererade. Lägg upp på fat och servera med bröd och en god olivolja
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
6 portioner ugnsomelett (räcker till flera på en buffé)1 squash, skivad på längden1 fänkålsstånd, skivat2 rödlökar, skivade6 ägg1 dl vispgrädde1 dl lagrad sveciaost, riven150 g fetaost, grovt smulad6 körsbärstomater, halveradeFärska rosmarinkvistarOlivoljaSalt och svartpeppar
Passar utmärkt till buffén med kallskuret. Detta är verkligen godaste potatissalladen. På vintern med vinterpotatis och utan skal och på sommaren på underbara små färskpotatisar
Då är kallskuret som man fixar själv så lätt. Eftersom jag hade jobbat natten innan kalaset och sov halva dagen, så fick det bli en buffé som var lätt att förbereda
Servera på en buffé eller med lite kallskuret och en sallad. Det är nog inte en paj att äta som enda rätt till middag, men den passar utmärkt på en buffé med annan plockmat
Koka nypotatisen i saltat vatten. Ställ undan o låt svalna. Rör ihop salladskrämen i en STOR bunke, gräddfil + creme fraiché + finhackad dill + lök (röd/gul/purjo) + kapris och lite av spadet